Utbildning

Sedan flera år tillbaka utbildar jag förskolepedagoger, lärare och andra som arbetar med barn. Alla mina utbildningar är unika och framtagna för att passa den förskolan, skolan eller organisationen som har beställt den. Men gemensamt för att mina utbildningar är att de ska ge:

Kunskaper – Inspiration – Praktiska tips

Kreativ naturkunskap, kemi, teknik och fysik är några av de ämnen som jag erbjuder. Naturkunskap är det som jag brinner mest för och också oftast det vi utgår ifrån. Ibland ses vi i min kurslokal i Trelleborgs kommun men oftast kommer jag ut till förskola, skola, skogen eller parken och så har vi utbildningen på plats i er hemmiljö. Mer information kommer in här på sidan efterhand men kontakta mig gärna om ni vill veta mer. 0730-408040, info@naturbarn.com / Sophie

Inspirationskvällar i naturbarn kurslokal 

Naturbarns populära inspirationskvällar riktar sig till de som arbetar inom förskola men alla som på något sätt arbetar med barn är välkomna. Scoutledare, friluftsfrämjandet, lärare och fritidsledare har också glädje av kvällarna.

Plats: Villie byaväg 239-0 i TRELLEBORGS kommun.

Program: Lokalen öppnar 17:30 och vi startar med lätt kvällsfika. Bröd, pålägg eller paj. Strax efter 18 startar en föreläsningen med dagens ämne som varar ca 40 min. Det finns gott om tid efteråt för frågor, mingel, mer fika, handla för de som vill.

Tid: 17:30 – ca 19:30

Kostnad: 160:- inkl moms. Då ingår fika och föreläsning. Betala görs på plats via swish, kort, faktura eller kontant.

Anmälan: Antalet platser är begränsade pga lokalens storlek så en anmälan krävs och jag uppskattar om ev förhinder anmäls så snart man kan. info@naturbarn.com, 0730-408040.

Aktuella inspirationskvällar:

Höstens inspirationskvällar är nu slut för denna terminen. I slutet av december kommer vårens schema ut här på sidan.

Aktuell fortbildning:

Onsdagen den 5 december kl 8:30-12:00

Några pedagoger bokade en utbildning här i naturbarns lokaler. Så roligt! Lokalen  rymmer några till så varmt välkommen att hänga på. Här kan du läsa mer: Fortbildning 5 december