Utbildning

Sedan flera år tillbaka utbildar och inspirerar jag förskolepedagoger, lärare och andra som arbetar med barn.  Gemensamt för att mina utbildningar är att de ska ge:

Kunskaper – Inspiration – Praktiska tips

Kreativ naturkunskap, kemi, teknik och fysik är några av de ämnen som jag erbjuder. Naturkunskap är det som jag brinner mest för och också oftast det vi utgår ifrån. Ibland ses vi i min kurslokal i Trelleborgs kommun men oftast kommer jag ut till förskola, skola, skogen eller parken och så har vi utbildningen på plats i er hemmiljö.  Vill du veta mer kontakta mig gärna eller kom på en inspirationskväll i naturbarns lokaler. 0730-408040, info@naturbarn.com / Sophie

Inspirationskvällar i naturbarn kurslokal 

Naturbarns populära inspirationskvällar riktar sig till de som arbetar inom förskola men alla som på något sätt arbetar med barn är välkomna. Scoutledare, friluftsfrämjandet, lärare och fritidsledare har också glädje av kvällarna.

Plats: Villie byaväg 239-0 i TRELLEBORGS kommun.

Program: Lokalen öppnar 17:30 och vi startar med lätt kvällsfika. Bröd, pålägg eller paj. Strax efter 18 startar en föreläsningen med dagens ämne som varar ca 40 min. Det finns gott om tid efteråt för frågor, mingel, mer fika, handla för de som vill.

Tid: 17:30 – ca 19:30

Kostnad: 180:- inkl moms. Då ingår fika och föreläsning. Betala görs på plats via swish, kort, faktura eller kontant.

Anmälan: Antalet platser är begränsade pga lokalens storlek så en anmälan krävs (meddela även eventuella matallergier).  info@naturbarn.com, 0730-408040.

Aktuella inspirationskvällar:

Hösten 2019

10/10 Fåglar, flytt, matning och fågellekar

På hösten flyttar många fåglar söderut. De som stannar kvar kan vi hjälpa på olika sätt. Att arbeta med fåglar ger så mycket mer naturförståelse än ”bara” fåglar.

16/10 Naturkunskap på vintern med Anette Barr

Återigen välkomnar vi Anette som gästföreläsare! Anette är utepedagog, medförfattare till boken Naturförskola-lärande för hållbar utveckling och har många års erfarenhet av att arbeta i förskolan. Missa inte denna inspirerande kväll i hur du arbetar med naturkunskap på vintern.

22/10 Luft och saker som flyger

Vad är egentligen luft? Kan man fånga luft och hur gör man den synlig? Vi lär oss mer om luft och får massor av tips på roliga experiment och övningar.

Information att skriva ut:

kvällsföreläsning hösten 2019 PDF1