Föreläsningskvällar - våren 2018

Riktade till er som arbetar på förskola men ALLA är välkomna till vår lokal på Villie byaväg i Trelleborg!!

Våra temakvällar börjar alltid med god kvällsfika, bröd, hembakt kaka, kaffe och te. Följt av en knapp timmes föreläsning där det ges gott om tillfälle att ställa frågor. Därefter kan man umgås med kollegor från andra skolor/förskolor framför brasan eller passa på att titta på webbutikens utbud. Självklart kan man köpa in material både privat och till förskolan om man så önskar. Extra bra priser på berörda produkter. Under våren erbjuds tre spännande kvällsföreläsningar. Antalet platser är begränsade så en anmälan krävs via mail eller telefon. 


Kostnad: 160:-/person (150:-/person då man anmäler flera vid samma tillfälle) 
TID: 18:00 - ca 19:30 

Välkomna/ Sophie 0730-408040, info@naturbarn.com.

"Frön med superkrafter" onsdagen den 14/3

Frön är magiska! Hur vet fröet när det är dags att gro? Vilka frön hittar vi ute i naturen nu och vilka kan vi hitta i mataffären. Experiment och odlingstips. Pris, anmälan och tid - se ovan.

"Småkryp" onsdagen den 21/3

Var ska man leta, hur gör man fällor och vad är det för småkryp som vi vanligtvis hittar. Lite om deras liv, superförmågor och fiffiga lösningar på livets problem. Pris, anmälan och tid - se ovan.

"Träd och utelekar" onsdagen den 4/4

Lite kul om några av våra vanligaste träd. Experiment, övningar och lekar med och om träd. Tips på bra litteratur mm. Pris, anmälan och tid - se ovan.

 NO ska vara kul - i alla åldrar!

Inspirationskväll på er förskola!

Jag kommer gärna ut till er en kväll eller en studiedag och pratar om småkrypens spännande värld, hur man förbereder fällor, hur man kan skilja olika kryp åt och annat smått och gott. Föreläsningen varar cirka 2,5 till 3 timmar inklusive fikastund. Kvällen innehåller flera praktiskt moment och många bra tips att ta med till verksamheten direkt.

Föreläser även om fysik, kretslopp och annat inom fysik och biologi, kontakta mig då för mer information.

Det går även bra att komma till naturbarns kurslokal på kvällsföreläsning. Kontakta Sophie för prisuppgift, info@naturbarn.com

 

Kommentarer från våra utvärderingar:

"Kursen var varierande, bra praktiska experiment och övningar. Bra åldersrelaterat."

"Övningar och moment som jag praktiskt kan utföra med barnen på förskolan."

"Miljön var över förväntan, mysig! En inspirerande dag med några nya experiment/pyssel och en del saker som jag gjort, men behövde bli påmind om."

"Det var bra att få ett kompendium, allt samlat, rader för egna noteringar. Få personer i gruppen. En bra upplagd struktur på kursen,"

Vid frågor och/eller bokning vänligen kontakta, 

Sophie Tranborg
info@naturbarn.com
0730-408040
VÄLKOMNA!!

Nya produkter

Pressa blommor - pyssel

155,00 kr

 

Eco - Solenergiplan

245,00 kr

 

Eco - Solenergirobot

245,00 kr

 

Oxgroda

125,00 kr

 

Arg som ett bi

125,00 kr

 

Grow-a-maze

155,00 kr