Aktiviteter hos naturbarn - hösten 2017

Två kvällskurser och övriga utbildning efter överenskommelse

Våra kurser riktar sig till pedagoger som arbetar inom förskolan men alla är välkomna. Vi håller till i naturbarns kurslokal i Trelleborgs kommun eller på er förskola/skola. Kurserna innehåller ämnesfördjupning varvat med kreativa experiment, mycket inspiration och tips på bra pedagogiska övningar. Läroplanen och ny forskning ligger till grund för de pedagogiska bitarna. Under hösten erbjuds två spännande kvällsföreläsningar. Vi skräddarsyr gärna fortbildning efter era behov, nyfiken?, ring och fråga Sophie 0730-408040.

 NO ska vara kul - i alla åldrar!

Kvällsföreläsning tisdagen den 10 oktober - Fåglar

Åter dags för naturbarns populära föreläsningskväll. I vanlig ordning så bjuds det på kvällsfika med bröd och pålägg, kaffe och te samt hembakad kaka. Föreläsningen varar ca 1 timme där vi fördjupar oss i fåglarnas spännande värld. Flyttfåglar, stannfåglar, fågelmat, flygförmåga och mycket annat spännande. Mycket om hur det funkar helt enkelt, några tips på kreativa experiment, lekar och annat hinner vi också med så klart.

Under kvällen erbjuds fina rabatter på fågelböcker, fågelholkar och annat fågelrelaterat. Går att betala via faktura, swish, kort och kontant. Tisdagen den 10 oktober kl 18:00 till ca 20:00 i naturbarns lokaler i Trelleborgs kommun. Kostnad 150:- (ink moms) för föreläsning och fika. Anmälan krävs eftersom antalet platser är begränsade.Kvällsföreläsning den 25 oktober - Naturkunskap på vintern

Åter dags för naturbarns populära föreläsningskväll. I vanlig ordning så bjuds det på kvällsfika med bröd och pålägg, kaffe och te samt hembakad kaka. Föreläsningen varar ca 1 timme där vi fördjupar oss i vinterns biologi. Var är fjärilar och nyckelpigor på vintern, vad händer i trädens knoppar och var gömmer sig alla blommor. Mycket om hur det funkar helt enkelt. Det ges många förslag på hur man arbetar med naturkunskap ute på vintern.

Under kvällen erbjuds fina rabatter på delar av vårt sortiment. Går att betala via faktura, swish, kort och kontant. Onsdagen den 25 oktober kl 18:00 till ca 20:00 i naturbarns lokaler i Trelleborgs kommun. Kostnad 150:- (ink moms) för föreläsning och fika. Anmälan krävs eftersom antalet platser är begränsade.

Inspirationskväll på er förskola!

Jag kommer gärna ut till er en kväll eller en studiedag och pratar om småkrypens spännande värld, hur man förbereder fällor, hur man kan skilja olika kryp åt och annat smått och gott. Föreläsningen varar cirka 2,5 till 3 timmar inklusive fikastund. Kvällen innehåller flera praktiskt moment och många bra tips att ta med till verksamheten direkt.

Föreläser även om fysik, kretslopp och annat inom fysik och biologi, kontakta mig då för mer information.

Det går även bra att komma till naturbarns kurslokal på kvällsföreläsning. Kontakta Sophie för prisuppgift, info@naturbarn.com

 

Kommentarer från våra utvärderingar:

"Kursen var varierande, bra praktiska experiment och övningar. Bra åldersrelaterat."

"Övningar och moment som jag praktiskt kan utföra med barnen på förskolan."

"Miljön var över förväntan, mysig! En inspirerande dag med några nya experiment/pyssel och en del saker som jag gjort, men behövde bli påmind om."

"Det var bra att få ett kompendium, allt samlat, rader för egna noteringar. Få personer i gruppen. En bra upplagd struktur på kursen,"

Vid frågor och/eller bokning vänligen kontakta, 

Sophie Tranborg
info@naturbarn.com
0730-408040
VÄLKOMNA!!

Nya produkter

Majas naturmemo

125,00 kr

 

Arg som ett bi

125,00 kr

 

Svampkarta

Svampkarta

39,00 kr

 

Botanicum

254,00 kr